Úvod » Tréninky / Turnaje

Letní příprava se blíží, tady je její plán!

publikováno 24.05.2014

Od června začne letní příprava, která bude probíhat v několika fázích a bude velice podobná té loňské, letos však bude okořeněná o jisté šlágry. :)

1. fáze - Tvrdý letní dril

Od 2. června se budou hráči Kostelce setkávat až 3x týdně - v pondělí, středu a čtvrtek, vždy od 18:30 do 20:00. Poslední trénink tvrdého drilu proběhne 10. července! Tréninků je tak dohromady 18, aby hráč splnil svoji povinnost musí se zúčastnit devíti tréninků, jinak může dotyčný jedinec zapomenout na přesilovky, oslabení atd...! Hráče čekají tréninky většinou u fotbalového stánku v Kostelci, kde budou tréninky zaměřeny na sílu a dynamiku. V případě horšího počasí bude trénink probíhat v prostorech sportovní haly, to znamená buď posilovnu, nebo nějaké cvičení v hale a nebo oblíbené schody :-D. Samozřejmě nesmíme zapomenout i na cyklovýjezd, který se loni neuskutečnil, a další... 

2. fáze - Soustředení

První plány hovoří o polovině prázdnin, víme ale, že loni se soustředění neuskutečnilo a jestli letos bude, je možné, že bude až na konci prázdnin... Nejde ani moc o to něco natrénovat, ale hlavně jde o stemelení kolektivu... Pokud bude soustředění v polovině prázdnin, tak bude pravděpodobně fyzické (plumlovský kemp??). Pokud ale bude až na konci prázdnin, nejspíš by bylo herní, aby A-tým chytl formu na Pohár ČFbU a ostatní celky se připravovali na Kostelecký putovní pohár, který se odehraje 9. září. O plánech soustředění budeme informovat!

3. fáze - Srpnové tréninky v hale

Počátkem srpna začnou klasické tréninky s míčkem a hokejkou. Tréninky budou probíhat tradičně v úterý a čtvrtek, čas ještě upřesníme... Tréninky budou takhle probíhat až do konce sezony 2014/15. 

Pohár ČFbU

Koncem srpna se koná i tradiční Pohár České pojišťovny, kterého by se měl Kostelec na Hané poprvé zúčastnit a zabojovat o postup, aby jsme se mohli těšit na zápasy s celky Divize, Florbalové národní ligy, 1. ligy, nebo i AutoCont Extraligy :-p.

Kostelecký putovní pohár 2014

9. září by se měl uskutečnit letní turnaj pořádaný naším klubem, jedná o jeden celodenní turnaj (skupiny a pak následné play-off). Svoji účast přislíbil pochopitelně A-tým Kostelce a Junioři. B-tým však jako jeden tým pravděpodobně startovat nebude, jelikož se chystají týmy jako Molodci, Jameson, či Klenovice. Více najdete na www.kostelecky-pohar.webnode.cz . 

 

V polovině září by už měla začít sezona, ve které přejeme všem týmům co nejlepší umístění!

 

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Kostelecká rezerva v Hranicích urvala 6b. !
Turnaj v Hranicích 27.9.2015 Dne 27.9.2015 v neděli náš B-tým zajížděl na turnaj do Hranic. Našimi soupeři byli týmy FBC Canibals Lipník a FBŠ ...

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz