Úvod » Junioři

Kapitán U19 Kuba Zatloukal:,,Cíle mám vždy ty nejvyšší!"

publikováno 27.05.2014

Přinášíme exkluzivní rozhovor s kapitánem kostelecké juniorky Kubou Zatloukalem!

Jak by jsi zhodnotil letošní juniorskou sezonu?

Sezona byla taková rozpačitá. Lepší výkony střídaly ty horší. V průběhu sezóny jsme doplatili na hráčský kádr a nezodpovědnost pár jedinců v týmu. To nás stálo body. Na druhou stranu je zas potřeba říct že dost turnajů se nám povedlo a bodovali jsme na plno. Takže nakonec konečné umístěni asi odpovídá projevu naší hry.

Jaké byli pozitiva a negativa ve hře juniorů?

Pozitivní je to že v týmu máme dost mladých a šikovných hráčů a dokázali jsme se všichni vyburcovat v co nejlepší výkony. Záporných věci bude asi víc. Dopouštěli jsme se obrovských chyb. Naše hra byla dost nepřesná a hlavně zbrklá. Další hlavní důvod bude neproměňování šancí. Což náš určitě stálo mnoho bodů.

Který zápas sis nejvíc užil a naopak který nejvíc protrpěl?

Chtěl jsem si užívat každý zápas a každou minutu na hřišti. Kdybych měl říct jeden určitý zápas tak by to bylo těžké. Vybral bych, ale vítězný zápas proti Litovli, kdy se mi podařilo vstřelit hattrick. Povedené zápasy byly také proti Mohelnici, Uničovu a Šumperku. Ty nejhorší byly ty poslední, kdy jsme odjeli v nízkém počtu a nepodařilo se nám bodovat. 

Na co se musí junioři nejvíce v letní přípravě zaměřit?

V první řadě to bude fyzička, která je hodně důležitá. Dále určitě práce s hokejkou. Napilovat přesilovky a střelbu. Nejdůležitější však bude abychom spoustu situací řešili z klidnou hlavou a podařilo se nám naše šance proměnit. 

Chtěl by si přivést nějaké posily?

Určitě by to kádr doplnit chtělo. Pár hráčů na každý post by se vždy hodilo. Situace je však taková že kluci zájem nemají. 

Co říkáš na to, že juniorka v Kostelci zůstane a nebude C-tým, souhlasíš s tímto krokem?

Tuhle variantu vítám. Byla by škoda aby mladí kluci nemohli hrát, jen protože by se nesehnali hráči na juniorku. Takže jsem určitě spokojený že to takhle dopadlo. 

V sezoně si pravidelně hrával za A-tým, jak by si srovnal ligu, kterou A-tým a kterou junioři? Kde tě to víc bavilo? 

Mezi mužskou ligou a juniorskou je obrovský rozdíl. V juniorské lize má hráč spoustu času na rozehrání a střelbu. Za to v mužských soutěži vás hned dorazí a míček je potřeba hned dávat. Další markantní rozdíl je v tvrdosti a rychlosti. Celkově je to prostě velký rozdíl a zápasy mají vysoké tempo. Baví mě každý zápas bez rozdílů za koho nastupuji. 

S jakým cílem bys chtěl jít do příští sezony? Na jaké umístění junioři mají?

Sám cíle mám vždy ty nejvyšší, protože bez nich člověk v životě nic nedokáže. Byl bych moc rád, kdyby se nám dařilo hrát ve vrchních patrech tabulky a aby naše předvedená hra bavila diváky.

Jak by si zhodnotil práci fanynek juniorského týmu, které si na jeden zápas dokonce připravily choreo?

Fanynky byly vždy skvělé a choreo bylo ligové.  Určitě můžu poděkovat za celý tým. 

Jak ses vyrovnal s rezignací Míši Sobeckého a jak se to podle tebe projevilo ve hře juniorů?

Rezignaci Michala Sobeckého jsem nějak nevnímal a soustředil jsem se jen na své výkony. Hra juniorů se od té doby zlepšila a povedlo se nám uhrát plno bodu, které se nám před tím vybojovat nepovedli.

Díky za rozhovor.

Taky děkuji!

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Kostelecká rezerva v Hranicích urvala 6b. !
Turnaj v Hranicích 27.9.2015 Dne 27.9.2015 v neděli náš B-tým zajížděl na turnaj do Hranic. Našimi soupeři byli týmy FBC Canibals Lipník a FBŠ ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery