Úvod » B-tým

Domácí turnaj "B"

publikováno 09.11.2014 (aktualizováno 15.11.2014)

Kostelečtí „B“ chasníci  na domácí půdě

 

 

FBŠ Teiwaz Orel Hranice B -  TJ SOKOL Kostelec na Hané „B“    2:2                                                 (1:0, 0:1, 1:1)

 

Sestava Kostlece:  M. Bláha

                                A.Herink, V.Palánek, M.Steiner, J. Bělka

                                T. Zapletal, O. Mlčoch, D. Krychtálek, J. Lipovský,

                                J.Ježek, T.Hruška

 

 

Branky:  14. T. Zapletal (D.Krychtálek)

                31. T. Hruška (J. Lipovský)

                

Rozhodčí : Dankovič, Kroupa

Diváci:  0 a doma?!

 

Zápas se zálohou Hranic sice nepřinesl moc branek, ale i tak se jednalo o utkání hrané ve svižném tempu a jak jsme se v rámci B shodli, asi zatím o naše nejkvalitnější utkání tohoto ročníku. Bohužel našim střelcům to proti hranickým borcům nelepilo, postupně selhali v loženkách  (a že jich bylo) skoro všichni ostřílení snajpeři a tak se o naše branky podělilo duo Tomášů. Laskyn a posila z juniorky Jabko.

       

 

 

TJ SOKOL Kostelec na Hané „B“    -  FBC Cannibals Lipník     6:4                                                 (4:0, 1:2, 1:2)

 

Sestava Kostlece:  M. Bláha

                                A.Herink, M.Steiner, J. Bělka

                                T. Zapletal, , D. Krychtálek, M.Navrátil, J. Lipovský,

                                T.Hruška, V.Palánek

 

 

Branky: 3. a 24.min.  D. Krychtálek  (T.Zapletal, - )

                10. min. T.Zapletal  (M.Navrátil)

                11. T. Hruška (J. Lipovský)

                12. a 36. min.  J.Lipovský (V.Palánek, T.Zapletal)

 

Rozhodčí : Kroupa, Fráňa

Diváci:  pořád 0 ….

 

Po nádherné první třetině, kdy soupeř vypadal na ručník následoval nepochopitelný útlum a protrápení se k ubojovanému a upocenému vítězství.

 

    Před domácím turnajem jsme měli především kvůli zraněním problémy se sestavou. Na náš turnaj navazovalo v odpoledních hodinách svými zápasy i „A“, takže spoléhat se na posily z jejich řad bylo nepravděpodobné. Nakonec s ohledem na situaci COACH  na první utkání uvolnil Mlčiho a Ježu a mohli jsme je odehrát na dvě kompletní lajny. Výsledkem není zisk bodu, ale ztráta dvou, neboť tolik neproměněných šancí v jednom utkání (a to mám na mysli jen ty vyloženě gólové) se hned tak nevidí. Prostě jsme si „užili“ a plnými doušky vypili smůlu v koncovce a šlo nám to líp jak večerní konzumace piva na bowlu!

    V druhém utkání jsme museli posily z „A“ již oželet a tak k juniorovi T.Hruškovi, který odehrál  za „B“ i první zápas proti Hranicím byl povolán další junek M. Navrátil.

Nutno říct, že nám oba junioři pomohli a obzvlášť Tomáš svým výkonem přesvědčil všechny škarohlídy, kteří mi vyčítali jeho nominaci, že když si věří a předvede svůj potenciál tak je pro tým přínosem. A určitě se může ještě zlepšovat! Snad si svůj sobotní výkon přenese i do zápasů juniorky! Ani Michal výkonem nezklamal a tak si myslím, že můžu v klidu napsat, že v případě potřeby má „B“ kam sáhnout…

    Nemůžu však jen chválit. Stejně jako jsem po prvním turnaji podrobil tvrdé kritice hráče číslo 8 (ať to nemusíte hledat tak sebe) za jeho-svoji bídnou hru, nemůžu si nyní odpustit statistickou poznámku k hráči číslo 2. Byl na hřišti při všech brankách, které jsme inkasovali a na některých má lví podíl. Snad si stejně, jako naši střelci v prvním utkání, vybral smůlu    na dlouho dopředu!

   Co však poslední utkání ukázala, že „B“ je schopno si velice jednoduše zkomplikovat jednoznačně se vyvíjející zápasy. Bylo tomu tak minule s Přerovem, náznaky byly i v utkání s Jamajkou a nyní opět s Lipníkem.  Že jsme ofenzivně laděný tým je asi všem jasné, ale to neznamená, že budeme zapomínat na obranu nebo, že budeme hrát na 4 útočníky. Nemusíme chtít každému nasázet desítku i výhra o gól či dva znamená 3 body!

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Viktor | 10.11.2014 19:30
jo Lippik..to musíš reklamovat u zapisovatele Ivo še a Kubu
Osobní profil lippik | 10.11.2014 18:10
Žádný 0 diváku 1 Divák. Moje tam byla.

Aktualita

Kostelecká rezerva v Hranicích urvala 6b. !
Turnaj v Hranicích 27.9.2015 Dne 27.9.2015 v neděli náš B-tým zajížděl na turnaj do Hranic. Našimi soupeři byli týmy FBC Canibals Lipník a FBŠ ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz